Yrityksille

yrityksille-kudottu-tyyny-hilmala.jpg

TUU JA TEE -KURSSIT

Hilmala on uudenlainen käsitöiden ja luovan tekemisen kurssikeskus. Sellainen freesi ja helppokäyttöinen. Oletko tykyä etsimässä? Yritykset löytävät meiltä uutta ja erilaista tekemistä virkistyspäivään. Entä tyhy? Miten olisi viikoittainen tapahtuma työpaikalla, työpäivän päätteeksi? Opitte toisistanne uutta ja saatte virtaa arkeen. Kurssimme ovat yrityslahjojen aatelia - mukavien muistojen tekemistä.

Käsityökurssimme perustuvat vapaamuotoiseen ja sallivaan tekemiseen, opetamme arvioimatta ja arvostelematta. Tekemisen tekniikat pidämme yksinkertaisina. Siksi kursseillamme rentoudutaan, vähennetään stressiä, kirkastetaan mieltä, keskitytään ja vapaudutaan. Kaikki materiaalit ja välineet odottavat tekijöitä, mitään ei tarvitse osata eikä tuoda mukana. Käsillä tekeminen on mielelle hyväksi, se on totinen tosi!


Uutta tekemistä tyky-päivään. Kudotaan kangaspuilla tyynynpäällisiä, jotka voitte lahjoittaa vanhainkotiin. Tai opetellaan kännykkävalokuvauksen alkeita, yrityksesi intranet kiittää! Tehdäänkö kukka-asetelmia kotiin vietäviksi vai rakennetaanko yhdessä jättiläiskranssi aulaan?

YHDESSÄ TEKEMISTÄ

Hilmala-aika on irtiotto arjesta. Meillä ei liikoja tuumailla, meillä tehdään aisteja herätellen ja mukavia rupatellen. Yhdessä tekeminen edistää yhteisöllisyyttä ja vahvistaa ryhmätyöskentelytaitoja. Jaksatte paremmin.

 

RENTOUTUMISTA

Tiivis työtahti ja koko ajan kiire. Olemme unohtaneet pysähtymisen taidon. Hilmalassa vaihdetaan adrenaliini endorfiiniksi. Rauhallinen tekemisen rytmi rentouttaa ja parantaa keskittymiskykyä. Pysähtykää, niin ehditte.

 

 

LUOVUUTTA

Kurkataan asioita eri vinkkelistä ja keksitään uusia. Harjoitellaan superhelppoja itseilmaisun tekniikkoja, ihan huomaamatta. Kun keskitytte tekemiseen ettekä ajattele valmista tuotetta, luomuksista tulee erityisen hienoja! Vapauttakaa mielenne.

 

ILOA

Konkreettinen tulos, joka on omin käsin tehty, antaa suurta onnistumisen iloa. Meillä myös nauretaan paljon, sehän on sitä parasta lääkettä.


 

yrityksille-catering-hilmala.jpg

kurssit

Irtautukaa vanhoista kaavoista ja tehkää jotain erilaista. Helppoa ja mukavaa.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

yrityksille-kuntosali-lahjakortti-holmala.jpg

mielen KUNTOSALI

Hilmala kotiinkujetuksella, tilaa vaikka viikoittainen TUU JA TEE -studio yrityksenne tiloihin.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

yrityksille-lahjakortti-hilmala.jpg


asiakkaalle LAHJAKORTTI

Lähetä asiakkaasi meidän hellään huomaamme. Tämä lahja erottuu joukosta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

 

KYSY LISÄÄ KURSSEISTA, MIELEN KUNTOSALISTA TAI LAHJAKORTISTA:

Nimi *
Nimi
Kahviin ja kuohuviiniin löytyy astioita, muihin tarjottaviin käytämme catering-palveluja. Helposti ruokapuoli hoituu kurssin aikana Woltilla. Tai hoidat sen kokonaan itse. Kakkua ja kudontaa, nam!

yrityksille-kudottu-tyyny-hilmala.jpg

TYKY iltapäivä 10:lle, hintaesimerkki

Tällä kertaa tykyssä hilmaillaan. Aloitamme perjantaina klo 12 kakkukaffeella ja rupattelulla. Vapaakudonnan alkeet, elkeet -kurssimme alkaa heti kahvittelun jälkeen. Kudotte muistoja ja turisette mukavia. Nauratte paljon (tai hymyilette sisäisesti). Teemme ensimmäiset työvaiheet pareittain. Kudontaluomusten valmistuttua ihailemme niitä ja mietimme, millaisia koristetyynyjä haluatte. Klo 16, syvän ihailun jälkeen, tilaisuus päättyy. Seuraavalla viikolla kuljetusfirma tuo Hilmalasta 10 kappaletta ompelijamme tekemää, upeaa koristetyynyä. Ne voitte myös lahjoittaa läheiseen vanhainkotiin.

KURSSIMAKSU 10:LLE 1271,46 € (+ALV)

Tyky iltapäiväkurssi 10:lle - hinta koostuu seuraavista:

Opetus ja materiaalit 383,07 €
Kaikki kuuluu hintaan

Tilanvuokra (6h) 274,52 €
Kalusteiden paikalleen ja pois laittaminen sekä loppusiivous

Catering -palvelut 158,07 €
Kahvi ja 2 kpl täytekakkua kuljetuksineen 

Koristetyynyt 455,80 €
10 kpl ompelu materiaaleineen ja laadukas untuvasisätyyny sekä kuljetus toimistollenne