ryhmät ja porukat

kauppa-tyyny2-hilmala.jpg

TUU JA TEE -KURSSIT

Hilmala on uudenlainen käsitöiden ja luovan tekemisen kurssikeskus. Sellainen freesi ja helppokäyttöinen. Ryhmät ja porukat, meillä voi järjestää omia kaveritapahtumia ja juhlia. Jos haluat tulla yksin tai kaksin, valmiskurssien ajat löytyvät kursseista. Luo meillä mukavia muistoja. Ja käsillä tekeminen on mielelle hyväksi, se on totinen tosi!

Kaikki materiaalit ja välineet odottavat tekijöitä, mitään ei tarvitse osata eikä tuoda mukana. Kurssimme perustuvat vapaamuotoiseen ja sallivaan tekemiseen, opetamme arvioimatta ja arvostelematta. Tekemisen tekniikat pidämme yksinkertaisina. Siksi kursseillamme rentoudutaan, vähennetään stressiä, kirkastetaan mieltä, keskitytään ja vapaudutaan. Tuut vain ja teet.


Kudotaan kangaspuilla huivi äidille. Jos ei kudota, virkataan koru kaverille. Vapaasti ja boheemisti, aivan kuin ne kukat, joita voi asetella hillopurkkiin. Ja viedä kotiin.

OMAA AIKAA

Liian usein ajattelemme muita ennen itseämme. Asetamme etusijalle työn, perheen ja arjen (tylsät) askareet. Sivuutamme jopa oman alakulommekin. Hilmala-aika on irtiotto, itseensä investoimista. Meillä tehdään, aisteja herätellen ja itseään kuunnellen. Anna itsellesi omaa aikaa. Jaksat paremmin.


RENTOUTUMISTA

Tiivis työtahti ja koko ajan kiire. Olemme unohtaneet pysähtymisen taidon. Tule vaihtamaan adrenaliini endorfiiniksi. Rauhallinen tekemisen rytmi rentouttaa ja parantaa keskittymiskykyäsi. Muista pysähtyä, niin ehdit.
 

LUOVUUTTA

Kurkataan asioita eri vinkkelistä ja keksitään uusia. Harjoitellaan super helppoja itseilmaisun tekniikkoja, ihan huomaamatta. Kun keskityt tekemiseen etkä ajattele valmista tuotetta, luomuksista tulee tosi hienoja! Meiltä löydät tuoreimmat tavat inspiroitua. Tule vapauttamaan mielesi.

 

ILOA

Konkreettinen tulos, joka on omin käsin tehty, antaa suurta onnistumisen iloa. Liikaa tylsiä iltoja? Ei meillä. Tilanpuute kotona eikä mitään mahdu tekemään? Tule Hilmalaan sotkemaan, sen sotkemisen ilosta. Meiltä löydät parhaat lahjat - ne itse tehdyt. Meillä myös nauretaan paljon, sehän on sitä parasta lääkettä. Vastustamatonta, no on.

 

yksityisille-juhlat-hilmala.jpg


juhlat

Polttarit, synttärit tai sukujuhlat? Tee niistä unohtumattomat meillä. Tule syömään, juomaan ja tekemään muistoja.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

 
yksityisille-lahjakortti-hilmala.jpg


LAHJAKORTTI

Anna rakkaallesi lahjaksi yhteistä aikaa. Tule yhdessä läheisesi kanssa tai lähetä hänet meidän hellään huomaamme.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

yksityisille-catering-hilmala.jpg

SALIKORTTI

Himo-hilmaajalle tarjoamme omaa korttia, 5 tai 10 kerran sarjalippua. Ota enemmän omaa aikaa tai anna lahjaksi.

KYSY LISÄÄ JUHLISTA, LAHJAKORTISTA TAI SALIKORTISTA:

 
Nimi *
Nimi
Kahviin ja kuohuviiniin löytyy astioita, muihin tarjottaviin käytämme catering-palveluja. Helposti ruokapuoli hoituu kurssin aikana Woltilla. Tai hoidat sen kokonaan itse. Kakkua ja kudontaa, nam!

yksityisille-hintaesimerkki-hilmala.jpg

Suku on paras – kudontajuhlat 10:lle, Hintaesimerkki

Näette harvoin toisianne, mutta kun näette, teette jotain kivaa yhdessä. Tänä vuonna hilmaillaan.

Aloitamme lauantaina klo 11 alkoholittomalla alkudrinksulla ja jälleennäkemisen riemulla. Vapaakudonnan alkeet, elkeet -kurssimme alkaa drinksun jälkeen. Kudotte muistoja ja turisette mukavia. Nauratte paljon. Teemme ensimmäiset työvaiheet pareittain. Töiden valmistuttua ihailemme niitä ja mietimme, haluatteko teettää kutomistanne kankaista jotain, vaikka koristetyynyjä. Noin klo 15, syvän ihailun ja koristetyynytilauksien jälkeen siirrytte ruokailemaan, noutopöydän houkuttelemana. Tilaisuus päättyy klo 17. Seuraavalla viikolla noudatte Hilmalasta 9 kappaletta ompelijamme tekemää, upeaa koristetyynyä. (Yksi sukulainen katuu syvästi ja teettää tyynyn myöhemmin.)

KURSSIMAKSU 10:lle 1315 € (sisältää ALV:n)

Suku on paras -kudontajuhlIEN hinta koostuu seuraavista: