verstas247 + hilmala = täydellinen tyyny

La 16.3. klo 12 - 16 Vapaakudonta / Hilmala
Su 17.3. klo 12 - 15 Koristetyynyn ompelu / Verstas247

kudontakurssi-taydellinen-tyyny-hilmala.jpeg

Tämä kurssi on kaksiosainen, yhteistyössä Verstas247 kanssa. Ai miksi? No kun yhdessä tekeminen on ihan parasta. Lyö kolme kärpästä yhdellä iskulla: opi kutomaan pirtakangaspuilla kangasta, sekoittamaan uusia värejä langoilla ja ompelemaan upea, vetoketjullinen koristetyyny.

Etkö löydä Marokon basaarista hankkimaasi lempimattoon tai mummilta perittyyn kukkatauluun sopivaa koristetyynyä? Sellaista, joka mahdollisimman hienosti korostasi sen värejä? Tee se itse! Kudo kangas Hilmalan kangaspuilla.

Käytämme superhelppoa tehopakkausta nimeltään pirtakangaspuut. Niillä opit kutomaan muutamassa minuutissa. Täydellinen tyyny -kurssilla mennään suoraan asiaan, studiolla sinua odottavat valmiit loimet, joten pääset heti nauttimaan kutomisen rauhoittavasta rytmistä.

Ota matto tai perintöesineesi mukaan Hilmalaan, niin sekoitamme lankavärit yhdessä. Koet miten ihanaa on langoilla maalaaminen.

Studiossamme sinua odottavat värejä ja tekstuureja notkuvat lankahyllyt, noin 400 veden kielelle herauttavaa lankaa. Lisäksi teemme omia, herkullisia lankasekoituksia. Käytämme vapaata ja sallivaa kudontametodia, jossa ei ole sääntöjä, virheitä eikä suorituspaineita. Tärkeintä meille on onnistumisen ilo!

Materiaalit kuuluvat kurssin hintaan ja jokaisella on käytössään omat kangaspuut. Kurssin hinta sisältää kankaankudontalangat, tyynyn taustakankaan ja vetoketjun sekä laadukkaan sisätyynyn. Hieno Hilmala-kangasetiketti kirsikkana kakun päällä. Seuraavana päivänä ompelet upeasta käsinkudotusta kankaastasi vetoketjullisen koristetyynyn Verstas247:n hellässä huomassa. Mitään ei tarvitse osata, tuut vain ja teet.

Inspiroidu etukäteen, ideoita löydät Hilmalan Pinterest -sivuilta.

95 €

Kesto: 4+3 h
Vaikeusaste: helpohko
PAIKKA la: HIetsun paviljonki, Hiekkarannantie 9, Helsinki

PAIKKA SU: VERSTAS247, TOINEN LINJA 23, 00530 HELSINki


Me Hilmalassa luotamme vanhaan sanontaan: tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka.

KURSSIEHDOTKaksiosainen kurssi maksetaan kokonaisuudessaan (95 €) Hilmalassa, kudontakurssin päätyttyä. Maksutavat: MobilePay, Smartum-korttimaksu tai pankki- ja luottokorttimaksu. Jos et voi maksaa kurssia Hilmalassa, lähetämme sinulle laskun. Laskutuslisä on 5 € ja maksuaika 7 päivää. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Mikäli olet estynyt tulemaan, voit ilmoittaa tilallesi toisen osallistujan. Osallistumismaksua ei palauteta, eikä sitä voi siirtää toiselle kurssille.


ILMOITTAUDU kurssille!

Nimi *
Nimi
Tähän voit lisätä osallistujia itsesi lisäksi tai lähettää viestin, toivomuksen tai kysymyksen Hilmalalle.