Vapaakudonta - VAPAATA KOKO PÄIVÄ

kuukauden toinen sunnuntai klo 10-17

kudontakurssi-vapaata-koko-paiva-hilmala.jpg

No nyt löytyi kunnon aikayksikkö, päiväretriitti! Täällä ei pidetä teoriatunteja, eikä töitä tarvitse miettiä etukäteen. Päästelet vain menemään, nauttien omasta ajastasi ja kutomisen rauhoittavasta rytmistä. Kudomme superhelpolla tehopakkauksella nimeltään pirtakangaspuut. Vaikka pirtakangaspuut ovat teknisesti helpot, niillä saa aikaiseksi todella hienoja kankaita.

Parasta tässä päiväkurssissa on tietenkin se, että voit valita oman loimesi värin ja leveyden. Ja vielä parempaa on, että opit kaikki pirtapuun kankaanrakentamisen työvaiheet, loimesta alkusolmuihin. Pirtakangaspuilla se on helppoa kuin heinänteko, eikä siihen mene kuin noin reilu tunti. Sitten kudotaan ja kokeillaan kaikkea mahdollista, villiä ja vapaata, vapaakudonnan parhautta. Päivässä ehtii tehdä ja kokeilla jo monenmoista.

Studiossamme sinua odottavat värejä ja tekstuureja notkuvat lankahyllyt. Noin 400 veden kielelle herauttavaa lankaa houkuttelevat kutomaan itsesi näköistä ja tuntuista luomusta. Käytämme vapaata ja sallivaa kudontametodia, jossa ei ole sääntöjä, virheitä eikä suorituspaineita. Materiaalit kuuluvat kurssin hintaan ja jokaisella on käytössään omat kangaspuut. Mitään ei tarvitse tuoda mukana, tuut vain ja teet. Jos et osaa, täällä kyllä oppii. Kaikki ovat oppineet, aina, joka kerta, vannon, kautta kiven ja kannon.

Nälän yllättäessä tilaamme yhdessä Woltista ruokaa ja kahvipannu on kuumana koko päivän. Viihdykkeenä myös hiljaisuutta tai yhteislaulua, ihan mitä vain halutaan.

Lisäpalveluna tarjoamme ompelua: halutessasi voit jättää upean kudelmasi meille ja ompelijamme taikoo siitä putiikkitason tyynyn, pussukan tai muuta ihanaa. Hieno Hilmala-kangasetiketti kirsikkana kakun päälle.

Tunnelman tai värien inspiraatiota voi etsiä etukäteen Hilmalan Pinterest -sivuilta.

170 €

Kesto: 7 h
Vaikeusaste: helpohko
PAIKKA: HIetsun paviljonki, Hiekkarannantie 9, Helsinki

OSALLISTUJAmäärä: 4-5


Hilmalassa pätee vanha sanonta: tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka. Kun keskityt tekemiseen etkä ajattele valmista tuotetta, oman hetkesi tuotoksista tulee toooodella hienoja!

KURSSIEHDOTKurssi maksetaan kurssin päätyttyä. Maksutavat: MobilePay, Smartum Pay -mobiilimaksu tai pankki- ja luottokorttimaksu. Jos et voi maksaa kurssia Hilmalassa, lähetämme sinulle laskun. Laskutuslisä on 5 € ja maksuaika 7 päivää. Kurssille ilmoittautuminen on sitova.


ILMOITTAUDU MUKAAN!

Nimi *
Nimi
Tähän voit lisätä osallistujia itsesi lisäksi tai lähettää viestin, toivomuksen tai kysymyksen Hilmalalle.