Vapaakudonta - teos seinälle

kuukauden viimeinen torstai klo 17-22

kudontakurssi-teos-seinalle-hilmala.jpg

Pirtakangaspuilla kutominen vei mennessään. Olet käynyt kursseillamme tai osaat jo kutoa vipukangaspuilla. Nyt haluat kutoa oman taideteoksen seinällesi. Silloin tämä kurssi on sinulle ihan täydellinen ja reippaat noviisitkin mahtuvat mukaan. Tällä kurssilla teet oman loimen, se ei ole vaikeaa, oikeesti! Sitten kudotaan taidetta, oi jee!

Opit kaikki kankaanrakentamisen työvaiheet, loimesta alkusolmuihin. Pirtakangaspuilla se on helppoa kuin heinänteko, eikä siihen mene kuin vajaa tunti. Sitten kudotaan ja kokeillaan kaikkea mahdollista, villiä ja vapaata, vapaakudonnan parhautta. Keskitymme varsinkin erilaisten tekstuurien ja liikevaikutelman aikaansaamiseen. Koska pirtakangaspuut ovat teknisesti helpot, niillä saa aikaiseksi todella hienoja seinävaatteita paljon näppärämmin kuin esimerkiksi kudontakehyksellä.

Studiossamme sinua odottavat värejä ja tekstuureja notkuvat lankahyllyt. Noin 400 veden kielelle herauttavaa lankaa houkuttelee kutomaan itsesi näköistä ja tuntuista taideteosta. Käytämme vapaata ja sallivaa kudontametodia, jossa ei ole sääntöjä, virheitä eikä suorituspaineita. Langat kuuluvat kurssin hintaan ja jokaisella on käytössään omat kangaspuut. Mitään ei tarvitse tuoda mukana, tuut vain ja teet. Jos et osaa, täällä kyllä oppii. Kaikki ovat oppineet, aina, joka kerta, vannon, kautta kiven ja kannon.

Kotiin vietäväksi myös hieno Hilmala-kangasetiketti kirsikkana kakun päällä.

Inspiroidu etukäteen, ideoita löydät Hilmalan Pinterest-sivuilta.

90 €

Kesto: 5 h
Vaikeusaste: helpohko
PAIKKA: HIetsun paviljonki, Hiekkarannantie 9, Helsinki

OSALLISTUJAmäärä: 4-5


Uskomme vakaasti Pikku Myyn viisauteen: jos aina pitää kiirettä, ei koskaan ehdi tehdä mitään. Siksi hilmailu on niin tärkeää.

KURSSIEHDOTKurssi maksetaan kurssin päätyttyä. Maksutavat: MobilePay, Smartum-korttimaksu tai pankki- ja luottokorttimaksu. Jos et voi maksaa kurssia Hilmalassa, lähetämme sinulle laskun. Laskutuslisä on 5 € ja maksuaika 7 päivää. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Mikäli olet estynyt tulemaan, voit ilmoittaa tilallesi toisen osallistujan. Osallistumismaksua ei palauteta, eikä sitä voi siirtää toiselle kurssille.


ILMOITTAUDU KURSSILLE:

Nimi *
Nimi
Tähän voit lisätä osallistujia itsesi lisäksi tai lähettää viestin, toivomuksen tai kysymyksen Hilmalalle.