Vapaakudonta - jatkot

keskiviikkoisin klo 17-21

kudontakurssi-jatkot-valmiit-loimet.jpeg

Osallistuit alkeisiin, ja pirtakangaspuilla kutominen vei mennessään. Lisää kudetta sukkulaan ja jatkoille! Jatkot-kurssilla mennään suoraan asiaan, studiolla sinua odottavat valmiit loimet, joten pääset heti kutomaan.

Opit kutomisen rytmiä, erikoistekniikoita ja sukellat vapaakudonnan hienouksiin. Vaikka pirtakangaspuut ovat teknisesti helpot, niillä saa aikaiseksi todella hienoja kankaita.

Studiossamme sinua odottavat värejä ja tekstuureja notkuvat lankahyllyt. Noin 400 veden kielelle herauttavaa lankaa houkuttelee kutomaan itsesi näköistä ja tuntuista luomusta. Käytämme vapaata ja sallivaa kudontametodia, jossa ei ole sääntöjä, virheitä eikä suorituspaineita. Materiaalit kuuluvat kurssin hintaan ja jokaisella on käytössään omat kangaspuut. Mitään ei tarvitse osata eikä tuoda mukana, tuut vain ja teet.

Himmaa vähän, niin ehdit. Tee, älä mieti. Ala luoda, niin olet luova. Lisäpalveluna tarjoamme ompelua: halutessasi voit jättää upean kudelmasi meille ja ompelijamme taikoo siitä putiikkitason tyynyn, pussukan tai muuta ihanaa. Hieno Hilmala-kangasetiketti kirsikkana kakun päällä.

Inspiroidu etukäteen, ideoita löydät Hilmalan Pinterest-sivuilta.

75 €

Kesto: 4 h
Vaikeusaste: erittäin helppo
PAIKKA: HIetsun paviljonki, Hiekkarannantie 9, Helsinki

OSALLISTUJAmäärä: 6-8


Uskomme vakaasti Pikku Myyn viisauteen: jos aina pitää kiirettä, ei koskaan ehdi tehdä mitään. Siksi hilmailu on niin tärkeää.

KURSSIEHDOTKurssi maksetaan kurssin päätyttyä. Maksutavat: MobilePay, Smartum Pay-mobiilimaksu tai pankki- ja luottokorttimaksu. Jos et voi maksaa kurssia Hilmalassa, lähetämme sinulle laskun. Laskutuslisä on 5 € ja maksuaika 7 päivää. Kurssille ilmoittautuminen on sitova.


ILMOITTAUDU KURSSILLE:

Nimi *
Nimi
Tähän voit lisätä osallistujia itsesi lisäksi tai lähettää viestin, toivomuksen tai kysymyksen Hilmalalle.