Vapaakudonta - HUIVIA KOKO PÄIVÄ

kuukauden toinen sunnuntai klo 10-17

kudontakurssi-huivia-koko-paiva3-hilmala.jpg

No nyt löytyi kunnon aikayksikkö, huiviretriitti! Olet käynyt kursseillamme tai osaat kutoa vipukangaspuilla, silloin tämä kurssi on sinulle täydellinen. Nyt kudotaan ikioma ja omannäköinen kaulahuivi. Käytämme kutomiseen superhelppoa tehopakkausta nimeltään pirtakangaspuut.

Opit kaikki kankaanrakentamisen työvaiheet, loimesta alkusolmuihin. Pirtakangaspuilla se on helppoa kuin heinänteko, eikä siihen mene kuin noin reilu tunti. Sitten kudotaan ja kokeillaan kaikkea mahdollista, villiä ja vapaata, vapaakudonnan parhautta. Keskitymme varsinkin siihen, että huivistasi tulee mahdollisimman pehmoinen. Vaikka pirtakangaspuut ovat teknisesti helpot, niillä saa aikaiseksi todella hienoja huiveja.

Nälän yllättäessä tilaamme yhdessä Woltista ruokaa ja kahvipannu on kuumana koko päivän. Saatamme jopa laulaa lurauttaa.

Studiossamme sinua odottavat värejä ja tekstuureja notkuvat lankahyllyt. Noin 400 veden kielelle herauttavaa lankaa houkuttelevat kutomaan itsesi näköistä ja tuntuista luomusta. Käytämme vapaata ja sallivaa kudontametodia, jossa ei ole sääntöjä, virheitä eikä suorituspaineita. Materiaalit kuuluvat kurssin hintaan ja jokaisella on käytössään omat kangaspuut. Mitään ei tarvitse tuoda mukana, tuut vain ja teet. Jos et osaa, täällä kyllä oppii. Kaikki ovat oppineet, aina, joka kerta, vannon, kautta kiven ja kannon.

Saat huiviisi myös hienon Hilmala-kangasetiketin.

Inspiroidu etukäteen, ideoita löydät Hilmalan Pinterest -sivuilta

170 €

Kesto: 7 h
Vaikeusaste: helpohko
PAIKKA: HIetsun paviljonki, Hiekkarannantie 9, Helsinki

OSALLISTUJAmäärä: 4-5


Joku viisas joskus sanoi: muut tekee mitä osaa, me tehdään mitä halutaan. Ei tarvitse osata, pitää vain tehdä.

KURSSIEHDOTKurssi maksetaan kurssin päätyttyä. Maksutavat: MobilePay, Smartum Pay -mobiilimaksu tai pankki- ja luottokorttimaksu. Jos et voi maksaa kurssia Hilmalassa, lähetämme sinulle laskun. Laskutuslisä on 5 € ja maksuaika 7 päivää. Kurssille ilmoittautuminen on sitova.


ILMOITTAUDU kurssille:

Nimi *
Nimi
Tähän voit lisätä osallistujia itsesi lisäksi tai lähettää viestin, toivomuksen tai kysymyksen Hilmalalle.