Vapaakudonta – alkeet, elkeet

Ke 21.11. klo 17-21 Hilman nimipäivä, kurssin hinta 65€!

Ti 4.12. klo 17-21

kudontakurssi-alkeet-valmiit-loimet-hilmala.jpeg

Kudotaan, rauhoitutaan ja etsitään luovaa hullua kangaspuilla! Käytämme superhelppoa tehopakkausta nimeltään pirtakangaspuut. Alkeet, elkeet -kurssilla mennään suoraan asiaan, studiolla sinua odottavat valmiit loimet, joten pääset heti kutomaan.

Opit kutomisen perusteet, kutomalla. Pääset kokeilemaan ja opit hauskoja erikoistekniikkoja. Meillä ei pidetä teoriatunteja, eikä töitä tarvitse suunnitella etukäteen. Voit vain päästellä menemään nauttien omasta ajasta, kokeilemisen ja tekemisen rauhoittavasta rytmistä. Koe millaista langoilla maalaaminen oikein on. Spoiler: se on ihanaa!

Studiossamme sinua odottavat värejä ja tekstuureja notkuvat lankahyllyt. Noin 400 veden kielelle herauttavaa lankaa houkuttelee kutomaan itsesi näköistä ja tuntuista luomusta. Käytämme vapaata ja sallivaa kudontametodia, jossa ei ole sääntöjä, virheitä eikä suorituspaineita. Materiaalit kuuluvat kurssin hintaan ja jokaisella on käytössään omat kangaspuut. Mitään ei tarvitse osata eikä tuoda mukana, tuut vain ja teet.

Kun keskityt tekemiseen etkä ajattele valmista tuotetta, oman hetkesi luomuksesta tulee tosi hieno! Lisäpalveluna tarjoamme ompelua: halutessasi voit jättää kutomasi kankaan meille ja ompelijamme taikoo siitä putiikkitason tyynyn, pussukan tai muuta ihanaa. Hieno Hilmala-kangasetiketti kirsikkana kakun päällä.

Inspiroidu etukäteen, ideoita löydät Hilmalan Pinterest -sivuilta.

75 €

Kesto: 4 h
Vaikeusaste: erittäin helppo
PAIKKA: HIetsun paviljonki, Hiekkarannantie 9, Helsinki

OSALLISTUJAmäärä: 6-8


Me Hilmalassa luotamme vanhaan sanontaan: tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka.

KURSSIEHDOTKurssi maksetaan kurssin päätyttyä. Maksutavat: MobilePay, Smartum-korttimaksu tai pankki- ja luottokorttimaksu. Jos et voi maksaa kurssia Hilmalassa, lähetämme sinulle laskun. Laskutuslisä on 5 € ja maksuaika 7 päivää. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Mikäli olet estynyt tulemaan, voit ilmoittaa tilallesi toisen osallistujan. Osallistumismaksua ei palauteta, eikä sitä voi siirtää toiselle kurssille.


ILMOITTAUDU kurssille!

Nimi *
Nimi
Tähän voit lisätä osallistujia itsesi lisäksi tai lähettää viestin, toivomuksen tai kysymyksen Hilmalalle.