valokuvausKURSSI - mobiilisti

hilmala-yksityisille-1.jpeg

 

Opettelemme ottamaan upeita valokuvia, tietenkin Hilmalan tapaan helpoimmalla mahdollisella tavalla – omalla kännykällä tai tabletilla. Kännykkä on usein se paras kamera: se on aina mukana ja ennen kaikkea sen käyttäminen on helppoa. Vaikka kuvaaminen kännykällä on tekniikaltaan yksinkertaista, kuvista voi tehdä tosi hienoja. Opettelemme valokuvausta, ottamalla kuvia ja käsittelemällä niitä, ihan itse.

Ensin harjoittelemme sommittelua. Kauniisti rajattu kuva ja hienosti sommiteltu sisältö ovat hyvän valokuvan tärkeimpiä raaka-aineita. Opettelemme kännykkäkameran valotuspisteen käyttöä ja luonnonvalolla kuvaamista. Lisäksi teemme oman heijastimen ja harjoittelemme sen käyttöä. Lopuksi jälkikäsittelemme kuvia ilmaisella Snapseed-mobiilisovelluksella.

Tämä kurssimme on erilainen. Tekemisen tekniikka pidetään edelleen superhelppona, mutta tarvitset mukaasi mobiililaitteen: älypuhelimen tai tabletin. Muista myös ladata Snapseed-sovellus ennen kurssille tuloa! Se on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteisiin. Jos otat mukaasi sekä kännykän että tabletin, lataa sovellus molempiin.

75 €

Kesto: 3 h
Vaikeusaste: helpohko
PAIKKA: HIetsun paviljonki, Hiekkarannantie 9, Helsinki

OSALLISTUJAmäärä: 10-15


Täälläkään ei teorioida! Hilmalassa opitaan tekemällä ja kokeilemalla.

KURSSIEHDOTKurssi maksetaan kurssin päätyttyä. Maksutavat: MobilePay, Smartum-mobiilimaksu, Smartum-korttimaksu tai korttimaksu. Jos et voi maksaa kurssia Hilmalassa, lähetämme sinulle laskun. Laskutuslisä on 5 € ja maksuaika 7 päivää. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Mikäli olet estynyt tulemaan, voit ilmoittaa tilallesi toisen osallistujan. Osallistumismaksua ei palauteta, eikä sitä voi siirtää toiselle kurssille.

 


ILMOITTAUDU MUKAAN!