KÄSSÄKERHO POM POM SUPERVIIKONLOPPU – KUDOTTU HUIVI

La 30.3. aloitus klo 11 - 15
Su 31.3. aloitus klo 11 - 15

kudontakurssi-huivi-hilmala.jpeg

Vaihtelu virkistää sano kissa ku ukolla pöytää pyyhki. Jätä hetkeksi puikot pussiin ja tule kokeilemaan kankaankudontaa.

Koe Hilmalan pop up -studiolla Kuopiossa, Kässäkerho Pom Pom Superviikonloppuna, miten koukuttavaa kankaankudonta on. Näe miten erilaiseksi neulelangat muuttuvat kun kudot niitä kangaspuilla.

Käytämme superhelppoa tehopakkausta nimeltään pirtakangaspuut. Vaikka pirtakangaspuut ovat teknisesti helpot, niillä saa aikaiseksi todella hienoja töitä.

Kässäkerho Pom Pom Superviikonloppuna Kudottu huivi -kurssilla mennään suoraan asiaan, teemme huiviloimesi valmiiksi, joten pääset heti kutomaan. Opit kutomisen perusteet kutomalla, tekniikan oppii muutamassa minuutissa. Ihaninta on, että voit kutoa huivisi Hilmalan pop up -studiolla Asemakatu 3:ssa tai kaapata Hilmalan kangaspuut kainaloosi ja kutoa vaikka neuleloungessa.

Saat valita huivisi värityksen, siksi langat eivät kuulu kurssin hintaan. Voit ostaa haluamasi väriyhdistelmän pop up- studioltamme tai tuoda sen mukanasi. Tarvitset mukaasi:

100 g DK paksuista lankaa, 100g noin 240 metriä, esim. Pom Pom SUOMA DK

200 g BIG SINGLE lankaa, 200g noin 100-140 metriä, esim. Martin's Lab Big Singles, Katia Love Wool tai BorgoDe'Pazzi Naturalia

Huivin valmis pituus hapsuineen on materiaalista riippuen noin 170-200, leveys noin 30-35cm. Huivin kudontaan menee noin 2-3 tuntia. Kudonta-ajat ovat mahdollisuuksien mukaan valittavissa klo 11 ja klo 15 välisenä aikana.

Inspiroidu etukäteen, ideoita löydät Hilmalan Pinterest -sivuilta.

60 €

Kesto: 2-3 h
Vaikeusaste: helppo
PAIKKA: ASEMAKOULU, ASEMAKATU 3, 70110 KUOPIO


Me Hilmalassa luotamme vanhaan sanontaan: tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka.

KURSSIEHDOTKurssi maksetaan kurssin päätyttyä. Maksutavat: MobilePay, Smartum-korttimaksu tai pankki- ja luottokorttimaksu. Jos et voi maksaa kurssia Hilmalassa, lähetämme sinulle laskun. Laskutuslisä on 5 € ja maksuaika 7 päivää. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Mikäli olet estynyt tulemaan, voit ilmoittaa tilallesi toisen osallistujan. Osallistumismaksua ei palauteta, eikä sitä voi siirtää toiselle kurssille.


ILMOITTAUDU kurssille!

Nimi *
Nimi
Tähän voit lisätä osallistujia itsesi lisäksi tai lähettää viestin, toivomuksen tai kysymyksen Hilmalalle.