kukkakurssi - kimppu

Pakkanen tuli ja vei kukat, jatketaan keväällä

kukkakurssi-sido-kimppu-hilmala.jpg

Hilmalan tapaan yksinkertaistimme tekniikan minimiin, voidaksemme nauttia itse asiasta: kukista. Kukkakimpun sitominen spiraalitekniikalla vaatii paljon harjoittelua, siksi kehitimme oman, superhelpon tekniikan.

Studiossamme sinua odottavat upea valikoima itsekasvatettuja puutarhakukkia ja luonnosta kerättyjä kukkia ja oksia. Kukkareseptimme on koottu sesongissa olevasta materiaalista, vuodenajan näkyminen kukka-asetelmissa on meille kaiken lähtökohta. Kukkavalikoimamme opettaa myös löytämään ja näkemään uusia, persoonallisia aineksia luonnosta ja puutarhasta.

Käytämme modernin vapaata ja villiä kukkasommittelua. Opit sommittelemaan värejä, käyttämään tekstuureja ja saamaan aikaan liikettä. Lopuksi opettelemme pari helppoa niksiä kännykkäkuvauksesta, jotta saat kimpustasi kauniita valokuvia.

Käymme läpi myös kukkien poimimista luonnosta, niiden valmistelua leikkokukiksi ja kimpun huoltamista. Lisäksi opettelemme kauniin ja helpon tavan pakata kimppu lahjaksi.

Kaikki materiaalit kuuluvat kurssin hintaan, ja jokaisella on käytössään ammattilaisten käyttämät välineet. Mitään ei tarvitse osata eikä tuoda mukana, tuut vain ja teet.

Inspiroidu etukäteen, ideoita löydät Hilmalan Pinterest -sivuilta.

75 €

Kesto: 3 h
Vaikeusaste: helppo
PAIKKA: HIetsun paviljonki, Hiekkarannantie 9, Helsinki

OSALLISTUJAmäärä: 4-5

Kukkameditoi vähintään kerran viikossa, zen!

KURSSIEHDOTKurssi maksetaan kurssin päätyttyä. Maksutavat: MobilePay, Smartum-korttimaksu tai pankki- ja luottokorttimaksu. Jos et voi maksaa kurssia Hilmalassa, lähetämme sinulle laskun. Laskutuslisä on 5 € ja maksuaika 7 päivää. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Mikäli olet estynyt tulemaan, voit ilmoittaa tilallesi toisen osallistujan. Osallistumismaksua ei palauteta, eikä sitä voi siirtää toiselle kurssille.


ILMOITTAUDU KURSSILLE:

Nimi *
Nimi
Tähän voit lisätä osallistujia itsesi lisäksi tai lähettää viestin, toivomuksen tai kysymyksen Hilmalalle.