kukkakurssi - kimppu

tilaa oma kurssi

kukkakurssi-sido-kimppu-hilmala.jpg

Hilmalan tapaan yksinkertaistimme tekniikan minimiin, voidaksemme nauttia itse asiasta: kukista. Kukkakimpun sitominen spiraalitekniikalla vaatii paljon harjoittelua, siksi kehitimme oman, superhelpon tekniikan.

Studiossamme sinua odottavat upea valikoima itsekasvatettuja puutarhakukkia ja luonnosta kerättyjä kukkia ja oksia. Kukkareseptimme on koottu sesongissa olevasta materiaalista, vuodenajan näkyminen kukka-asetelmissa on meille kaiken lähtökohta. Kukkavalikoimamme opettaa myös löytämään ja näkemään uusia, persoonallisia aineksia luonnosta ja puutarhasta.

Käytämme modernin vapaata ja villiä kukkasommittelua. Opit sommittelemaan värejä, käyttämään tekstuureja ja saamaan aikaan liikettä. Lopuksi opettelemme pari helppoa niksiä kännykkäkuvauksesta, jotta saat kimpustasi kauniita valokuvia.

Käymme läpi myös kukkien poimimista luonnosta, niiden valmistelua leikkokukiksi ja kimpun huoltamista. Lisäksi opettelemme kauniin ja helpon tavan pakata kimppu lahjaksi.

Kaikki materiaalit kuuluvat kurssin hintaan, ja jokaisella on käytössään ammattilaisten käyttämät välineet. Mitään ei tarvitse osata eikä tuoda mukana, tuut vain ja teet.

Inspiroidu etukäteen, ideoita löydät Hilmalan Pinterest -sivuilta.

75-120 € / osallistuja

Kesto: 3 h
Vaikeusaste: helppo
osallistujamäärä: 4-6 henkilöä, pyydä tarjous yli kuuden henkilön kurssista

Kukkameditoi vähintään kerran viikossa, zen!

KURSSIEHDOTKurssi maksetaan kurssin päätyttyä. Maksutavat: MobilePay, Smartum-mobiilimaksu tai pankki- ja luottokorttimaksu. Jos et voi maksaa kurssia Hilmalassa, lähetämme sinulle laskun. Laskutuslisä on 5 € ja maksuaika 7 päivää. Kurssille ilmoittautuminen on sitova.


tilaa meiltä ikioma kurssi:

Nimi *
Nimi
Milloin haluaisit kurssin järjestettävän ja montako teitä tulisi?