luento - kasvata omat leikkokukat

tilaa luento omaksi

kukkakurssi-luento-kasvata-omat-hilmala.jpg

Kukka-asetelmien tekeminen on hellyttävin rentoutumismuoto, minkä tiedämme. Leikkokukkien kasvattaminen on ihan yhtä mukavaa.

Oletko intohimoinen puutarhuri, mutta et raaski leikata loistokkaita kukkapenkkejäsi? Haluatko persoonallisia kukkia omiin juhliisi? Janoatko viikottaista kukkameditaatiota? Tämä on sinulle!

Illan aikana käymme läpi koko kasvukauden, maasta maljakkoon: mistä hankit siemenet ja mukulat, mitkä ovat parhaita kukkalajeja ja -lajikkeita, kuinka rakennat helpon kasvualustan, milloin kylvät siemenet, miten hoidat taimia, miksi kukat typistetään, miten hoidat kasvavia kukkia, kuinka tuet kukat ja milloin ne ovat valmiita leikattavaksi.

Tietoa ja vinkkejä pursuava luentomme opettaa myös löytämään persoonallisia leikkokukka-aineksia luonnosta. Lisäksi opettelemme kukkien oikeaoppista poimimista, niiden valmistelua leikkokukiksi ja kukka-asetelmien huoltamista. Kirsikkana kakun päälle saat helpon ja kauniin paketoimisvinkin.

Tämä kurssi on luento, kurssin muistiinpanot jaetaan osallistujille kurssin aluksi, joten mitään ei tarvitse tuoda mukana, tuut vain ja nautit.

Inspiroidu etukäteen, ideoita löydät Hilmalan Pinterest-sivuilta.

luennon Kesto: 3 h


Koe taianomainen hetki, kun kaikki muu ympärillä katoaa ja jäljelle jää vain kukat ja sinä.


tilaa meiltä ikioma luento:

Nimi *
Nimi