kukkakurssi - asetelma

tilaa oma kurssi

kukkakurssi-asetelma2-hilmala.jpg

Kukka-asetelman tekeminen kulhoon tai matalaan maljakkoon on hellyttävin rentoutumismuoto, minkä tiedämme. Se on myös kaikkein helpoin tapa tehdä todella näyttävä kukka-asetelma. Asetelman tukena käytämme joko kukkateippiä ja kanaverkkoa. Voit myös kokeilla kukkasiiltä, kukkasiili on kaikkein helpoin tapa tehdä upeita asetelmia. Emme käytä kukkasientä, se on ongelmajätettä.

Studiossamme sinua odottavat upea valikoima itsekasvatettuja puutarhakukkia ja luonnosta kerättyjä kukkia ja oksia. Kukkareseptimme on koottu sesongissa olevasta materiaalista, vuodenajan näkyminen kukka-asetelmissa on meille kaiken lähtökohta. Kukkavalikoimamme opettaa myös löytämään ja näkemään uusia, persoonallisia aineksia luonnosta ja puutarhasta.

Käytämme modernin vapaata ja villiä kukkasommittelua. Opit sommittelemaan värejä, käyttämään tekstuureja ja saamaan aikaan liikettä.

Käymme läpi myös kukkien poimimista luonnosta ja puutarhasta, niiden valmistelua leikkokukiksi ja asetelman huoltamista. Lopuksi opettelemme pari helppoa niksiä kännykkäkuvauksesta, jotta saat asetelmastasi kauniita valokuvia.

Kaikki materiaalit kuuluvat kurssin hintaan, ja jokaisella on käytössään ammattilaisten käyttämät välineet. Mitään ei tarvitse osata eikä tuoda mukana, tuut vain ja teet.

Inspiroidu etukäteen, ideoita löydät Hilmalan Pinterest-sivuilta.

90-150 € / osallistuja

Kesto: 4 h
Vaikeusaste: helppo
osallistujamäärä: 4-6 henkilöä, pyydä tarjous yli kuuden henkilön kurssista


Koe taianomainen hetki, kun kaikki muu ympärillä katoaa ja jäljelle jää vain kukat ja sinä.

KURSSIEHDOTKurssi maksetaan kurssin päätyttyä. Maksutavat: MobilePay, Smartum-mobiilimaksu tai pankki- ja luottokorttimaksu. Jos et voi maksaa kurssia Hilmalassa, lähetämme sinulle laskun. Laskutuslisä on 5 € ja maksuaika 7 päivää. Kurssille ilmoittautuminen on sitova.


tilaa meiltä ikioma kurssi:

Nimi *
Nimi
Milloin haluaisit kurssin järjestettävän ja montako teitä tulisi?