kukkakurssi - asetelma

Pakkanen tuli ja vei kukat, jatketaan keväällä

kukkakurssi-asetelma2-hilmala.jpg

Kukka-asetelman tekeminen kulhoon tai matalaan maljakkoon on hellyttävin rentoutumismuoto, minkä tiedämme. Se on myös kaikkein helpoin tapa tehdä todella näyttävä kukka-asetelma. Asetelman tukena käytämme joko kukkateippiä ja kanaverkkoa. Voit myös kokeilla kukkasiiltä, kukkasiili on kaikkein helpoin tapa tehdä upeita asetelmia. Emme käytä kukkasientä, se on ongelmajätettä.

Studiossamme sinua odottavat upea valikoima itsekasvatettuja puutarhakukkia ja luonnosta kerättyjä kukkia ja oksia. Kukkareseptimme on koottu sesongissa olevasta materiaalista, vuodenajan näkyminen kukka-asetelmissa on meille kaiken lähtökohta. Kukkavalikoimamme opettaa myös löytämään ja näkemään uusia, persoonallisia aineksia luonnosta ja puutarhasta.

Käytämme modernin vapaata ja villiä kukkasommittelua. Opit sommittelemaan värejä, käyttämään tekstuureja ja saamaan aikaan liikettä.

Käymme läpi myös kukkien poimimista luonnosta ja puutarhasta, niiden valmistelua leikkokukiksi ja asetelman huoltamista. Lopuksi opettelemme pari helppoa niksiä kännykkäkuvauksesta, jotta saat asetelmastasi kauniita valokuvia.

Kaikki materiaalit kuuluvat kurssin hintaan, ja jokaisella on käytössään ammattilaisten käyttämät välineet. Mitään ei tarvitse osata eikä tuoda mukana, tuut vain ja teet.

Inspiroidu etukäteen, ideoita löydät Hilmalan Pinterest-sivuilta.

90 €

Kesto: 4 h
Vaikeusaste: helppo
PAIKKA: HIetsun paviljonki, Hiekkarannantie 9, Helsinki

OSALLISTUJAmäärä: 4-5


Koe taianomainen hetki, kun kaikki muu ympärillä katoaa ja jäljelle jää vain kukat ja sinä.

KURSSIEHDOTKurssi maksetaan kurssin päätyttyä. Maksutavat: MobilePay, Smartum-korttimaksu tai pankki- ja luottokorttimaksu. Jos et voi maksaa kurssia Hilmalassa, lähetämme sinulle laskun. Laskutuslisä on 5 € ja maksuaika 7 päivää. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Mikäli olet estynyt tulemaan, voit ilmoittaa tilallesi toisen osallistujan. Osallistumismaksua ei palauteta, eikä sitä voi siirtää toiselle kurssille.


ILMOITTAUDU kurssille!

Nimi *
Nimi
Tähän voit lisätä osallistujia itsesi lisäksi tai lähettää viestin, toivomuksen tai kysymyksen Hilmalalle.