maalaa langoilla -KEHYSKUDONTAa

Tilaa oma kurssi

IMG-20190322-WA0001-01.jpeg

Kehyskudonta on kankaankudonnan yksinkertaisin tekniikka. Epäilimme kehyskudonnan olevan lasten hommaa, mutta ensimmäisten kokeilujen jälkeen totesimme tämän olevan lastenkin hommaa. Emme osaa selittää, miksi langan kuljettaminen parsinneulalla voi olla näin mukavaa. Se on ihan itse koettava.

Voit käyttää taideteoksesi inspiraationa studiollamme olevia maalauksia tai omaa mielenmaisemaasi. Tällä kudontatekniikalla saat aikaiseksi sekä herkkää piperrystä että ronskeja vetoja. Näytämme sinulle esimerkein, miten lankojen valinta vaikuttaa työhösi.

Studiossamme sinua odottavat värejä ja tekstuureja notkuvat lankahyllyt, noin 400 veden kielelle herauttavaa lankaa. Lisäksi ohjaamme sinua tekemään omia, herkullisia lankasekoituksia. Käytämme vapaata ja sallivaa kudontametodia, jossa ei ole sääntöjä, virheitä eikä suorituspaineita. Tärkeintä meille on onnistumisen ilo!

Materiaalit kuuluvat kurssin hintaan ja jokaisella on käytössään omat kudontakehykset. Lopuksi annamme ideoita työsi viimeistelyyn ja ripustukseen. Mitään ei tarvitse osata eikä tuoda mukana, tuut vain ja teet.

Inspiroidu etukäteen, ideoita löydät Hilmalan Pinterest -sivuilta.

50 € / osallistuja

Kesto: 4 h
Vaikeusaste: erittäin helppo

OSALLISTUJAmäärä: 6-8 henkilöä, pyydä tarjous yli kahdeksan henkilön kurssista (maksimi 25 henkilöä)


Me Hilmalassa luotamme vanhaan sanontaan: tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka.

KURSSIEHDOTKurssi maksetaan kurssin päätyttyä. Maksutavat: MobilePay, Smartum-mobiilimaksu tai pankki- ja luottokorttimaksu. Jos et voi maksaa kurssia Hilmalassa, lähetämme sinulle laskun. Laskutuslisä on 5 € ja maksuaika 7 päivää. Kurssille ilmoittautuminen on sitova.


tilaa meiltä ikioma kurssi:

Nimi *
Nimi
kehyskudonta-minitekstiili-kudontakurssi-hilmala.jpeg
kudontakehikko-minitekstiili3-kudontakurssi-hilmala.jpeg
kehyskudota-minitekstiili-kudontakurssi-hilmala.jpeg